Navn:

4 Foredrag

Underrubrik:

4 spændende foredrag i løbet af efteråret. 

Billetter købes på kontoret.

Billede:
Beskrivelse:søren-hermansen-konsulent-herrens-veier

19. sept. kl. 12.15-13.45

FOREDRAG: Den ene sagde ak, den anden sagde tak - hvad siger du?  
Fhv. sognepræst Søren Hermansen gæster os igen og vil i dette causeri tage udgangspunkt i citat fra Johs. Møllehave, hvor han fortæller om sin farmor, der ofte sukkede og jamrede sig over meget og altid sagde: ak, ak, ak!” Hans mormor derimod gik i rette med hende og sagde: ”De skulle hellere altid sige: tak, tak, tak!”

Hermansen vil prøve at manøvrere mellem de to kvinders udsagn ud fra det Jørgen Ryg’ske udsagn om, ”hvorfor fa’en skal det altid være så surt” – for det skal det ikke! Det bliver en tur gennem alvor og humor og du vælger selv, hvilken del af vejen, du går hjem på.


3. oktober kl. 12.15-13.30

Oplæg om ældre- og plejeboliger i Lyngby-Taarbæk Kommune

Flere medlemmer har udtrykt ønske om emnet og derfor har vi inviteret en medarbejder fra Visitationen til at fortæller om: ældrebolig med og uden omsorgspakke, beskyttede bolig og plejebolig. Gratis, men tilmelding krævesHC Andersen1


24. okt. kl. 12.15-13.30

Historisk billedforedrag om H.C. Andersen

Karen Rasmussen er fhv lærer og erfaren fortællerske med passion for vores allesammens digter, H.C. Andersen. Vi bringes tæt på HCA og skal høre om hans liv og levned, krydret med anekdoter om besøgene på herregårdene.
Søren Ulrik Thomsen

14. nov. kl. 12.15-13.45

FOREDRAG ved digter og forfatter Søren Ulrik Thomsen

Et underholdende og livsbekræftende foredrag hvor Søren Ulrik Thomsen tager os med ned i erindringen med udgangspunkt i sin anmelderroste bog ”Store Kongensgade 23.”

Bogen er et erindringsessay fyldt med minder om Thomsens pubertet og moderens depression, om klasselærer Bodil, morfar Henning og skønne Jane fra Sølvgade Skole; men også tanker om, hvorfor man skriver om efteråret og frygten for alderdommens rædsler. Thomsen evner at kombinere sin store viden om samfund og litteratur med sine egne digte og oplæsninger.

Tidspunkt
Underviser

Antal gange

Pris
Kursusforekomster:
OBS: Tilmeldingsknappen bliver kun vist, hvis du er logget på. Gå til login-siden.
X