Navn:

It-café på Stadsbiblioteket -

Underrubrik:
Torsdag 13.00-15.00. Ingen tilmelding, du kan bare dukke op.🌴
Billede:
Beskrivelse:

Medbring tablet, iPad, bærbar pc eller smartphone og få hjælp til at komme videre med f.eks. rejsekort, e-boks, installering af programmer og Apps.

  OIP


Undervisningen er gratis for alle borgere.


It.Hold.OKComputer og mobiltelefon giver en masse muligheder, men kan bestemt også give anledning til en masse frustrationer. Hvem har ikke prøvet i timer og dage at få computeren til at makke ret, og så viste løsningen sig at ligge i et enkelt klik?

De fleste af os kender også til den succesoplevelse det er, når vi opdager nye muligheder ved computeren eller mobiltelefonen.  Muligheder, der gør dagligdagen både lettere og sjovere, om det nu er rejseplanen, et drilagtigt krydsord, inspiration til middagsmaden, en diskussion om, hvem der vandt fodbold-VM i 2002, ugens tilbud i Netto, slægtsforskning, køb/salg og meget, meget mere, der er interesse for. Ikke at forglemme kommunikationen med det offentlige via e-boks og med familie og venner via de sociale medier.

I Stadsbibliotekets It-café får du hjælp til selv at komme videre af RustenborgHusets frivillige undervisere, der ved, hvordan du f.eks. bestiller rejsekort, logger ind i e-boks, installerer programmer og opdateringer.


Målgruppe:ItCafebogmærke.OK

Alle


Undervisere:

Finn Alring

Henrik Halberstadt

Inge Schou Pedersen

Søren Rasmussen

Sven Gillesberg

Ole Dissing (ansat på biblioteket)

Trine Munk Ulleriks (ansat på biblioteket)Du kan bare dukke op i It-caféen, som du finder på 1. sal i Stadsbiblioteket. 

Der er altid kaffe på kanden og ind imellem småkager.

Det er gratis, og du kan komme så ofte, du har behov for det.


Tidspunkt
Underviser

Antal gange

Pris
Kursusforekomster:
OBS: Tilmeldingsknappen bliver kun vist, hvis du er logget på. Gå til login-siden.
X