Navn:

Salsa - uden partner

Underrubrik:
Salsa kendes af mange som den eksotiske pardans fra Cuba.På holdet vil vi også danse andre latinamerikanske danse som f.eks. chachacha, rumba, merengue og bachata.
Billede:
Beskrivelse:

Salsa kendes af mange som den eksotiske pardans fra Cuba. På dette hold gør vi os uafhængige af en partner og danser serier opbygget efter samme princip som i linedance; hvert stykke musik har sin egen koreografi, som gentages til musikken er færdig. På holdet vil vi også danse andre latinamerikanske danse som f.eks. chachacha, rumba, merengue og bachata.

Lars har været tilknyttet Rustenborghuset som underviser siden sommeren 2018. Han har mange års erfaring som underviser i mange forskellige stilarter lige fra pardans (standard & latin), step, hiphop, salsa og brudevals til linedance. Når Lars ikke underviser i Rustenborghuset, underviser han på Østerbro i København, hvor han har eget dansestudie. I Rustenborghuset underviser Lars i linedance og salsa.


Underviser Lars Thybo


LarsThybo

Tidspunkt
Underviser

Antal gange

Pris
Kursusforekomster:
Tidspunkt
Sæsonstart:
on. 14. aug. 2019
Tidspunkt start (m. punktum):
kl. 12.25
Underviser
Undervisere:
Lars Thybo Nørgaard
Antal gange
Antal kursusgange:
17
Pris
Nuværende pris:
875,00 kr.
Tilmeld/venteliste:
Tilmeld
OBS: Tilmeldingsknappen bliver kun vist, hvis du er logget på. Gå til login-siden.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

X