Navn:

Sy og Design

Underrubrik:
Onsdag kl. 9.30-13.30
Billede:
Beskrivelse:

Har du en passion for smukke tekstiler og lysten til at sy smart tøj med god pasform, så kom og vær en del af vores kreative systue 

Du får inspiration og vejledning af vores dygtige faglærer, og der lægges vægt på hyggeligt samvær i en rar atmosfære

Målgruppe:

Alle med interesse for at sy.

SyogDesign   

I royale kredse lader man modeskabere kreere de elegante rober, smarte jakker og noble kjoler til hverdag og fest. På Sy og Design-holdet gør de det selv. Under kyndig vejledning skaber kursisterne tøj med personlighed og perfekt pasform både til sig selv, børnene eller børnebørnene.

På holdet går de, ligesom de kongelige, også ind for genbrug. Har du noget hængende i skabet, hvor snittet er gået af mode, kan du få inspiration og hjælp til at genbruge stoffet i et nyt design. Mangler der en ny lynlås, er tøjet blevet for stort eller for småt, klarer de også det – alt imens de ordner verdenssituationen med et godt grin. Hvert andet år holdes der modeshow hvor nogle af de sidste nye modeller vises frem.
 

Underviser: Randi Tunder er uddannet på Håndarbejdets Fremmes Seminarium på beklædningslinjen. Igennem mange år, heraf 13 år i RustenborgHuset, har hun undervist i beklædningssyning, finere lingeri, patchwork, tasker, kostumer og betjening af overlock-maskiner. Løbende deltager Randi i fagkurser, hvor sidste nye snit og detaljer bliver afprøvet og bedømt med kvalitet, håndværk og mode som omdrejningspunkt. I en årrække har Randi arbejdet som designer med egen kollektion og butik i hjertet af København.

Ved hver sæsonstart præsenterer Randi en ny kollektion. Det er populært hos kursisterne især fordi, der til hver ny beklædningsdel medfølger en historie om det valgte stof og de tanker, Randi har gjort sig om modellen.

 Randi.Tunder.SyogDesign


Tidspunkt
Underviser

Antal gange

Pris
Kursusforekomster:
Tidspunkt
Sæsonstart:
on. 28. aug. 2024
Tidspunkt start (m. punktum):
kl. 09.30
Underviser
Undervisere:
Randi Tunder
Antal gange
Antal kursusgange:
15
Pris
Nuværende pris:
1.100,00 kr.
Tilmeld/venteliste:
Venteliste
OBS: Tilmeldingsknappen bliver kun vist, hvis du er logget på. Gå til login-siden.
X