Navn:

Information om medlemskab

Tekst:

Når man betaler for en fast ugentlig aktivitet, er man medlem.


Husets hold koster hhv. 700 kr. og 900 kr. pr. sæson (4 mdr.) for en ugentlig aktivitetsdag inkl. kaffe med brød.

Foredrag og gæstekort for én dag: 60 kr. inkl. kaffe med brød.

Banko for én dag: 35 kr. inkl. kaffe med brød.

Hold på Lyngby Stadion og Trongårdsskolen koster 350 kr. pr. sæson (4 mdr.).

SÆSONLÆNGDE: Man tilmelder sig en sæson ad gangen. En sæson består af 4-5 måneder. 

Navn:

Åbningstider

Tekst:
RustenborgHuset har åbent for aktiviteter mandag til fredag fra kl. 9.00 - 15.00. Mandag og tirsdag til kl. 16.30. Kontoret har åbent mandag til fredag fra kl. 9.00 - 14.30. Cafeen har åbent dagligt fra kl. 9.15 - 14.30. Der kan købes frokost fra kl. 11.00 - 13.00.  Én gang dagligt serveres kaffe med brød/kage, der er indeholdt i medlemskontingentet for hold i huset.

Navn:

Foredrag 9. sept. kl. 12.15 - 13.45

Tekst:Lektor cand.mag. Hanne Ida Rafn har udgivet sin fars breve i bogen ”Flipproletar,” om barber- og frisørmester Johannes Jensen (1905-1990). Det er en personlig beretning fra livet før velfærdsstaten, som vi kender den i dag. Et supplement til Matador. Hér er den virkelige historie, barsk og sjov.
Navn:

Foredrag - 30. sept. kl. 12.30-14.15

Tekst:

”Matematik eller mennesker?” ved forfatter Knud Romer, der er kendt fra diverse medier som debattør med skarpe holdninger. Hvem bestemmer udviklingen og måden vi har indrettet tilværelsen på? Er det menneskelige hensyn, ønsket om et liv i fællesskab, tid og fordybelse og livets fylde? Eller er det den økonomiske rationalitet fra arbejdsmarkedet og produktionen, der har underlagt sig alle livets aspekter?

Navn:

Foredrag - 11. nov kl. 12.15-13.45

Tekst:Oplev Bodil Jørgensen berette om sit righoldige liv og karriere. En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere.

Navn:

Foredrag - 2. dec kl. 12.15-13.45

Tekst:
”Før og nu” - billeder og fortællinger om steder i Lyngby-Taarbæk Kommune ved Henning Andersen, stifteren af den populære Facebook-gruppe ”Kongens Lyngby i fortid og nutid.”

Navn:

It-Café

Tekst:

- i samarbejde med Stadsbiblioteket Lyngby

Hver torsdag kl. 13-15 står frivillige undervisere fra RustenborgHuset klar til at hjælpe dig videre med dit it-problem og/ eller med at få ny inspiration.

Så bare mød op på Biblioteket 1. sal  - vi glæder os til at se dig. Og det er lige overfor Rustenborghuset.

I RustenborgHuset bliver man en del af et fællesskab


Samvær og aktivitet går hånd i hånd i RustenborgHuset. Du kan blive udfordret fagligt og personligt, og du kan hygge dig sammen med andre. Aktiviteterne spænder vidt over bl.a. vandgymnastik, linedance, yoga, Qi Gong, IT, maleri, smykkefremstilling, bridge og underholdende foredrag med kendte ansigter. 


Kig forbi og få syn for sagen. Du er altid velkommen!

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

X