Om os

  • RustenborgHuset er en selvejende institution med egen bestyrelse, har indgået driftsoverenskomst med Lyngby-Taarbæk Kommune og modtager driftstilskud.
  • RustenborgHuset er en medlemsbaseret organisation, der i stor udstrækning hviler på et frivilligt grundlag. Medlemstallet ligger på mellem 500-550.
  • RustenborgHuset har til formål at drive dagcentervirksomhed – nærmere bestemt at lave sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter - for pensionister og efterlønsmodtagere i kommunen. Man skal være ”selvhjulpen” for at kunne være medlem

Vi tilbyder vores medlemmer:

  • Sociale tilbud
  • Motion og bevægelsesaktiviteter
  • Kreative, kunstneriske aktiviteter

Aktiviteterne sammensættes efter medlemmernes ønsker og behov. Motion- og Bevægelsesaktiviteter udgør omkring 65 % af vores samlede tilbud. 

Kun aktivt medlemskab. 


Aktivitetsprisen dækker også: frokost til rimelige priser, gratis julearrangementer, fællesspisninger på lørdage og det årlige grillarrangement i Ældreugen – alt sammen til meget rimelige priser.

Huset har elevator, så man ubesværet kan komme på alle etager med sin rollator fx.


Vi lader samvær og aktivitet gå hånd i hånd. Vi bestræber os på at skabe rammer, indenfor hvilke man kan hygge sig sammen med andre og samtidigt blive udfordret fagligt og personligt igennem aktiviteterne. Cafeen er husets hjerte: her spiser holdene frokost og holder kaffepause. I kontingentet for hold i huset på Rustenborgvej er inkluderet kaffe og kage/brød.
Frokost kan tilkøbes til rimelige priser. Hold udenfor huset – i Lyngby Idrætsby og Trongårdsskolens svømmehal – har en lavere pris og er ikke inklusiv kaffe og kage.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.

X